top of page

Bli med på forsamlingstur!

Et nytt semester går mot slutten. Av høydepunkter har vi hatt besøk av kristenrussen på Vestborg, bibelhelg med Per Tveten, en flott 17. Mai-frokost og vi har fått bevitne enda en dåp i Misjonssalen.

Men vi har fortsatt mye godt i vente. Jeg vil minne om at sommeravslutningen vår søndag 18. Juni, blir en utflukt til Solhøgda Leirsted i Ålvundfjorden for hele forsamlingen. Det blir altså ikke Gudstjeneste i Kristiansund denne søndagen, men alle er invitert til å bli med til Solhøgda. Du er hjertelig velkommen! Vi starter med en samling på Solhøgda kl. 11:00, hvor Lars-Petter Ødegård taler fra søndagens tekst. Dette er et åpent møte og da kommer det folk fra nabobygdene også. Etterhvert har vi Solhøgda for oss selv der vi deler måltidsfellesskap og har flere gode timer sammen som brødre og søstre.

Måltidsprogrammet blir omtrent slik. 12:30 Stor kirkekaffe 14:30 Middagsbuffet m/dessert Priser:

Tenåringer og voksne: 280kr 7-12 år 150kr

3-6 år 100kr 0-2 år gratis

(Maks 900kr pr familie)

Dette inkluderer leie av Solhøgda hele søndag og tilgang til alle aktiviteter, klatrevegg, BMX-sykkel osv. Arne Johan Gagnat blir med som instruktør. Beløpet kan betales etter middagen.

Det er også en fotballbane og volleyballbane på eiendommen, samt en stor og koselig peisestue for de som vil være innendørs.

Pga. tilbereding av måltider så ber vi om en enkel påmelding. Du kan melde deg på forsamlingstur her:

51 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page