top of page

God plass i Misjonssalen

Førstkommende helg 22-23 August har vi semesterstart i Misjonssalen. Vi får besøk av Jarleif Gaustad, fellesskapsutvikler i NLM Norge, som skal inspirere og undervise oss denne helga. På søndag har vi et ordinært forsamlingsmøte kl. 11:00 som du er veldig velkommen til å være med på. Men på lørdag har vi i tilegg en inspirasjonssamling fra 12:00-16:00, hvor vi også håper på tilreisende fra store deler av Nordmøre. Det vil altså bli noe flere folk enn vanlig i Misjonssalen denne dagen. Dette har ført til spørsmål om hvordan vi forholder oss til smittevernstiltak. Det første vi gjør er å føre navneliste over alle i lokalet, så skulle det alvorlige skje at noen i etterkant får påvist Covid-19, så vil du bli raskt varslet om dette. Vi tar imidlertid alle forhåndsregler for å unngå dette og minimere smitterisikoen.

Vi vasker berøringsflater med antibac før du ankommer og vil i tilegg la dørene stå åpne. Vi har også rikelig med vann, såpe og antibac tilgjengelig for deg under samlingen. I matpausen vil vi ha egne folk på kjøkkenet som serverer, så du slipper å berøre samme kaffekanne som alle andre i lokalet. Vi har satt ut 100 stoler parvis i møtesalen, med god avstand til sidene og bak/foran. Det er også satt ut sofaer i enden av lokalet og andre stoler som kan brukes ved behov.


Vi har altså god plass til deg og vi tar smittevernstiltakene på alvor. Du er hjertelig velkommen til semesterstart i Misjonssalen! :)


Mer informasjon om arrangementene, finner du på vår facebookside.

https://www.facebook.com/events/3693530454013944/

65 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page