top of page

Tre nye tiltak for vekst

Etter at vi flyttet virksomheten vår fra Innlandet bedehus og startet med forsamling på Løkkemyra høsten 2018, er antall møtedeltakere over tredoblet. Vi er glade og takknemlige for at flere uten en fast tilhørighet, nå har funnet seg et hjem i Misjonssalen.


Likevel ser vi at det er spesielt én gruppe som vi savner. Vi har få søndagsskolebarn. Dette ønsker vi å gjøre noe med og derfor kommer vi fremover til å satse spesifikt for å nå flere småbarnsfamilier i Kristiansund og omegn. Et enstemmig styre har derfor vedtatt at fra våren 2021 starter vi med formiddagsmøter i Misjonssalen. Vi har fått signaler på, og vi tror selv, at dette vil gjøre det lettere for småbarnsfamilier å komme fast til Misjonssalen. Vi vil så evaluere om tidspunktet har hatt noe betydning for oppmøtet både på søndagsskolen og på møtene generelt.


Det andre grepet er at vi utvider søndagsskolearbeidet vårt og vil fra nå av tilby søndagsskole med to ulike aldersgrupper. Én for småbarn og én for litt eldre barn. Dette gjør at vi i fremtiden vil trenge flere voksne med på søndagsskolen. Ta kontakt dersom du ønsker å være med.


Det tredje grepet som nå skjer er at vi også oppretter "Åpent hus" én fredagskveld i måneden. Dette er et sosialt lavterskeltilbud der vi snakker sammen, ser film sammen, spiser sammen og spiller brettspill. I tillegg har vi en kort andakt m/bønn på hver samling.


Første sosiale fredagskveld har desverre blitt utsatt til smitterisikoen i samfunnet vårt har blitt mindre.


Vi håper og tror at disse tiltakene vil fortsette å skape vekst i arbeidet.

84 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page